Kevät kuulumisia

Vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa tallilla. Tuntihevosiin on liittynyt uusi vahvistus 10 vuotias suomenhevostamma Venla, joka onkin osoittautunut varsinaiseksi löydöksi, johon moni ratsastajistamme on jo ihastunut :) Valo puolestaan on jäämässä mammalomalle tuntihevoshommista piakkoin.Valon ja Lumouksen mahat senkun leviää ja  varsoja odotetaan syntyväksi toukokuussa.

Kovat paukkupakkaset ovat hiukan sotkeneet tuntikuvioita, mutta sissit ratsastajat ovat käyneet tehokkaasti keleistä riippumatta, hyvä niin :)

Muutama uusi alkeisryhmä starttaa nyt helmikuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin, vielä ehdit mukaan! Tervetuloa myös lajin pariin palaavat ratsastajat!

Muutama tallipaikka joko täysi- tai puolihoidolla vapaana yksityishevosille! Myös tarjolla ratsutuspaikkoja tai varsan ajo-opetuspaikkoja 1-2kk. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myös kesäleiriviikonloput 2016 on päätetty: 17.-19.6, 15.-17.7 sekä 29.-31.7. Kipi kapin varailemaan oma leiripaikka! Leireistä lisätietoja Leirit ja kurssit osiossa.  Elokuussa järjestämme myös päiväleirejä, joista lisätietoja lähempänä.