Syyskausi lähenee

Helteet tulivat kuitenkin vaikka alkukesä vaikutti kylmälle. Nyt vielä pitää muistaa meidän kaikkien pitää huolta nestetankkauksesta niin hevosten kuin ihmistenkin. Siispä muistutan vielä että ratsastamaan tullessa ottakaa juomapullot mukaan niin välikäyntien aikana pidämme virkistävän juomatauon.

Koulut alkavat ensi viikolla ja samoin alkaa syyskausi ratsastustunneilla. Syyskauden tunnit jatkuvat maanantai-iltaisin, keskiviikosta perjantai-iltoihin sekä sunnuntaisin aamupäivällä ja iltapäivällä. Joitakin uusia ryhmiä pystymme vielä lisäämään kalenteriin, joten kannattaa hyvissä ajoin varailla itselle sopivimpaan aikaan tunti. Lisätietoja ratsastustunnit-linkin alta.

Syyskuun alusta myös hevoset muuttavat jälleen talleihin laitumilta ja talliarki alkaa taas pyörimään täydellä teholla. Muutama tallipaikka on vielä vapaana ja myös pihattoon sopii yksi ruuna. Näistä lisätietoja tallipaikat-linkin alta. Talliapulaisena aloittaa syyskuun alusta hevosalan aikuisopiskelija Katja: Tervetuloa joukkoon iloiseen :)

Lopuksi vielä mainospläjäys, joita näkyvissä myös kauppojen ilmoitustauluilla!

junnumainos aikuistunnit