Talli- ja pihattopaikat

Tallipaikat  YKSILÖLLISELLÄ täysihoidolla ja ammattitaidolla:

Täysihoitoon sisältyy:

  • Ruokinta ensiluokkaisilla rehuilla 3kertaa vrk: kuiva- ja/ tai esikuivattu säilöheinä, kaura, kivennäinen
  • Tallin siivous päivittäin, kuivikkeena turve ja/tai olki
  • Kokopäivätarhaus ( noin klo 8-20) kaverin kanssa tai yksinisoissa tarhoissa, joissa vettä tarjolla myös talvisin!
  • Loimitus toiveiden mukaan
  • Terveydentilan tarkkailu
  • Talli pestään ja tarhat siivotaan vuosittain
  • Mahdollisuus lisäpalveluihin sopimuksen mukaan, räätälöidään hevoskohtaisesti.

Hinta: 410€/kk lämmin talli, 370€/kk viileämpi karsina.

Mahdollisuus alentaa vuokraa tekemällä tallivuoroja sekä puolihoitomahdollisuus!

Tallitilat

Tallissa on 9m2 karsinoita kymmenen, pesukarsina lämpimällä vedellä, Wc ja pukuhuone/taukotila, satulahuone sekä loimien kuivaushuone ja rehuvarasto. Lisäksi pihatallissa on viileät karsinat 4 hevoselle. Tallit täyttävät uudet EU-määräykset. Tallilla on myös oma pesukone satulahuoville, pinteleille ym. Jokaiselle hevoselle on avohylly tavaroiden säilyttämistä varten sekä hevosenomistajille omat vaatekaapit.

Kenttä

Aivan tallin tuntumassa sijaitsee 25m*60m kokoinen filleripohjainen aidattu ja valaistu ratsastuskenttä, jota lanataan ja siivotaan säännöllisesti. Talvella ylimääräiset lumet poistetaan kentältä. Kentällä on 6 esteen  kalusto sekä kentän vieressä selkäännousuramppi. Syksyllä 2012 kentälle lisättiin hiekkaa ja uudistettiin estekalustoa. Kesällä 2014 kenttä laajennettiin 60m pitkäksi. Kesällä 2015 lisättiin kentän ja pihapiirin valaistusta. Kesällä 2017 lisättiin kentälle uutta pintahiekkaa. Estekalustoa kunnostettu ja uusia puomeja maalattu kesällä 2018.

Pyörötarha

Kentän viereen rakennettiin pyörötarha 2014, jossa on helppoa juoksuttaa hevosta ja työstää hevosta maastakäsin.

Maastot

Tallilta pääsee peltotietä pitkin suoraan hyväpohjaisille metsäteille, joita on kilometreittäin. Maastot ovat ihanteelliset nuorille hevosille, sillä vastaan tulee vain harvoin autoja. Maastot soveltuvat myös ajamiseen.

Laitumet

Hevoset laiduntavat yötä päivää tallin omilla ja vuokrapelloilla noin 3kk joka kesä, yleensä 5-7 hevosen laumoissa. Laidunkaudella  vuokra on edullisempi ja se sisältää: lannoitetun laitumen, veden, suolakiven, kivennäiskiven, hevosten tarkastamisen 1-2 kertaa päivässä sekä kauran omistajan antamana. Kesällä kuitenkin myös mahdollista pitää hevonen tallipaikalla yöt ja päivät laitumella.

Pihatot

Tallillamme on kaksi pihattoa, iso pihatto ja pienempi pihatto. Pihatoissa turve/olkipatjat, Heinää saavat reilusti 3 kertaa vrk ja väkirehut 2 kertaa vrk. Pihatoissa lämmin vesi ja loimitus tarvittaessa. Pihattojen tarhapohjat uusittu kesällä 2015. Pihattopaikka 310€/kk.

Liikutusapu ja valmennustunnit

Tarjoamme myös liikutusapua sitä tarvitseville yksityishevosille sekä valmennustunteja yksityisratsukoille, 15-25€ kerta. Tallillamme käy myös muita valmentajia säännöllisesti.

Kysy lisää Suvilta.

Vastaa