Tuntihevosesittely

Viinun Tahti

Tahti on 2001 syntynyt iso mutta kiltti sh-ruuna. Tahti käy kaikille ratsastajille vauvasta vaariin. Rauhallinen ja rento kaveri, jonka kanssa pääsee harjoittelemaan istunnalla ratsastamisen saloja.  Tahti tykkää paljon myös hyppäämisestä ja osallistuukin aina estetunneille kun mahdollista. Tahti on tasoltaan helppo B ja re 80cm, yksittäisenä hypätty myös 100cm. Monitoimihevosena Tahti nähdään välillä myös kärryjen ja reen edessä sekä vikellyshevosena.

image

Pikku-Tuhkimo

Tuhkimo on nimensä mukaisesti pieni, 150cm korkuinen  sh-tamma, joka on syntynyt 2007. Tuhkimolla on tasaiset, helpot askellajit ja se toimii myös kaikentasoisilla ratsastajilla. Tämän tamman kanssa osaavammatkin ratsastajat pääsevät nauttimaan miellyttämisen haluisesta luonteesta ja hyvästä kokoamiskyvystä. Tuhkimo on erityisesti lasten ykkössuosikki! Tuhkimo on tasoltaan helppo A ja re 90cm, yksittäin hypätty myös 100cm.

_MG_5329

Visun Valo

Valo on erittäin kiltti, 2010 syntynyt, noin 150cm korkuinen tamma. Valo aloitti tuntihevosen työt Tuhkimon jäädessä mammalomalle maaliskuussa 2015. Valo on tasoltaan helppo A re 60-70cm. Hypätty vielä säästeliäästi, jotta saa lihaksistoon voimaa. Valo toimii niin lapsilla kuin aikuisilla ja on sopivan reipas ja oikea haliponi. Jää mammalomalle 2016.

image

Make’s Present

Make on 2008 syntynyt isohko lämminveriruuna, jolla on korkea ravi. Herkkyytensä ja isojen liikkeiden vuoksi Make ei ole aivan alkeisratsu vaan toimii osaavampien ratsastajien tuntihevosena. Make on tasoltaan helppo B ja re 70cm.

image

 

Venlan Aritar

Venla on 2005 syntynyt, jytky, noin 160cm korkea suomenhevostamma. Varustaessa vielä hiukan kokeilee uuden ihmisen hermoja, mutta ratsastaessa toimii kuin unelma. Soveltuu kaikentasoisille ratsastajille, koskaa omaa tasaiset askellajit ja on sopivan herkkä ja kiltti. Venla taitaa helppo A:n asiat, pohkeenväistöt sekä avotaivutukset kaikissa askellajeissa. Esteitä menty vasta 40-50cm. Venla on myös ajo-opetettu.

image